Kahvaltılık zahter, Kahvaltılık çeşitleri arasında farklı bir yere sahiptir. Halk arasında ”toz zahter” olarakta bilinmektedir. Aslında faydalı bir yeşil ot olmasından dolayı kafa karışıklığına sebep olmaktadır. Bu çekilmiş ve içerisine susam, leblebi tozu, kişniş gibi başka şeyler karıştırılarak elde edilmektedir. Zeytinyağına bandırılarak tüketim şekli en meşhurdur. Sadece erken saatlerde değil, bazen öğle arası veya akşam yemeği yerinede koyulabilir. Bu tamamen tüketicinin tercihine bağlı bir durumdur. Ürünün kalitesinin yanı sıra kullanılan yağ da büyük önem arz etmektedir.
Özel
Ürün ve Fırsatlarımızdan Önce Siz Haberdar Olun.
E-Postanız gizlilik politikamıza göre kullanılacaktır.